Scroll down

Category: Biografije

Dokumentarni film

ŽAN POL GOTJE: FRIK I ŠIK

Žan Pol Gotje - jedan od najpriznatijih i najboljih modnih dizajnera čuven je po svojim upečatljivim i subverzivnim kreacijama. Ali ove sezone, nije u pitanju ni haljina ni parfem, već raskošna Modna revija Nakaza. Prateći sve što se dešava iza scene, film Žan Pol Gotje: Frik i Šik prikazuje izuzetno ambiciozne dve godine stvaranja Gotjeovog glamuroznog kabarea koji će gledaoce uvesti u ekscentrični i često provokativni svet ovog jedinstvenog genija.

Dokumentarni Film

KO JE ARTUR ČU?

Artur Ču se kroz svoj novi lik bori protiv tamnih sila na internetu kao bloger i kulturni stručnjak. Direktna i dirljiva Arturova borba će trajati sve dok ne shvati da će pozitivne promene u svetu moći da stvori tek kada počne od sebe i pomiri se sa svojom porodicom.

Dokumentarni Film

PROSLAVA

Dok Iv Sen Loran, jedan od najvećih modnih dizajnera, skicira modele svoje poslednje kolekcije, iza kulisa, Pjer Berže organizuje seriju dogadjaja da bi od modne ikone stvorio savremeni mit. Smeštena u modnu kuću u periodu od 1998. do 2001, kamera dokumentariste Olivijea Mejrua snima duo Loran-Berže. Intrigantan pogled iza kulisa modne industrije, otkriva takođe i međuljudske odnose I pravu prirodu njenih protagoniista, skrivenu od pogleda publike.

sr_RSSerbian